Denne personvernerklæringen gjelder for Seaborn AS sin behandling av personopplysninger.

SEABORN AS, organisasjonsnummer 983 469 248, er behandlingsansvarlig for personopplysninger som innhentes av oss.

Personopplysninger er alle opplysninger som kan kobles til deg som enkeltperson, f.eks. navn, telefonnummer eller en vurdering.

Denne personvernerklæringen har som formål å informere om hvilke personopplysninger vi behandler, hvorfor vi behandler personopplysningene og hvilke rettigheter du har overfor oss.

 Hvilke personopplysninger som behandles av Seaborn AS

Seaborn AS behandler følgende personopplysninger:

  • navn
  • telefonnummer
  • e-postadresse
  • stillingstittel
  • mail kommunikasjon
  • IP adresse (fra informasjonskapsler på hjemmeside)

Hvordan personopplysninger innhentes

Seaborn AS samler inn personopplysningene gjennom visittkort, direkte kontakt, mail kontakt, salgsmøter.

Seaborn AS innhenter personopplysninger fra deg direkte og/eller fra tredjeparter.

I den grad det innhentes personopplysninger om deg fra tredjeparter, vil du bli informert om hvilken tredjepart som har gitt oss personopplysningene, hvilke personopplysninger som er innhentet, formålet med den tiltenkte behandlingen av personopplysningene, det rettslige grunnlaget for behandlingen av personopplysningene og eventuelle mottakere av personopplysningene. Vi vil videre informere om hvor lenge personopplysningene vil bli lagret og hvilke rettigheter du har overfor oss.

Formålet med innhenting av personopplysninger

Seaborn AS innhenter personopplysninger for å administrere kundeforhold, leverandørforhold og kontrakter samt å administrere forholdet til andre forretningsforbindelser.

Hvordan lagres og sikres personopplysninger

Personopplysninger om kunder og leverandører lagres i programmene Maritech Trading, Navision, Superoffice og Basware. Personopplysningene er sikret gjennom begrenset tilgang og brannmur.

Hvordan slettes personopplysninger

Seaborn AS har interne rutiner som sikrer at personopplysninger om deg blir slettet i samsvar med personvernregelverket.

Dersom du mener det er grunnlag for sletting, bes du ta kontakt for å anmode om sletting av personopplysninger.

Utlevering til tredjeparter

Personopplysninger deles ikke med utenforstående tredjeparter. Seaborn AS benytter i enkelte tilfeller underleverandører som behandler personopplysningene på vegne av oss. Vi benytter kun underleverandører som har avgitt garantier for at personopplysningene ikke vil bli behandlet til annet formål enn de er innhentet for, og at behandlingen vil være i samsvar med personvernregelverket.

Bruk av informasjonskapsler/cookies på hjemmeside: https://www.seaborn.no

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media på hjemmeside https://www.seaborn.no

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Innebygd innhold fra andre nettsteder på hjemmesiden https://www.seaborn.no

Artikler på nettstedet kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg fra hjemmesiden https://www.seaborn.no

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

Rettigheter

Dersom Seaborn AS behandler personopplysninger om deg, har du etter det norske personvernregelverket følgende rettigheter overfor oss:

  • Du kan anmode om innsyn i hvilke personopplysninger vi behandler om deg og hvilke sikkerhetstiltak vi har knyttet til bruken av personopplysningene dine.
  • Du kan anmode om retting og/eller supplering av personopplysninger som vi behandler om deg.
  • Du kan anmode om at behandling av personopplysninger om deg begrenses.
  • Du kan fremme innsigelse mot vår behandling av personopplysninger.
  • Du kan anmode om at personopplysninger om deg slettes. Slik anmodning må etterkommes med mindre vi kan påvise et grunnlag (f.eks pålegg i lov) om at vi plikter å beholde visse typer personopplysninger om deg.
  • Du kan anmode om at personopplysninger som vi behandler om deg blir overført til en annen behandlingsansvarlig (f.eks. en annen virksomhet).

Dersom vår behandling av personopplysninger om deg bygger på ditt samtykke, kan du trekke tilbake samtykket når som helst, og uten å oppgi en begrunnelse.

Dersom du mener at Seaborn AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personvernregelverket, har du rett til å klage til tilsynsmyndigheten som i dette tilfellet er Datatilsynet. Det gjøres ved å sende skriftlig klage til Datatilsynet. Kontaktinformasjon til Datatilsynet er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Virksomhet                   : Seaborn AS

Telefonnummer             :+47 55 33 40 50

E-post adresse              :  gdpr@seaborn.no